راهنمای ارسال مقاله   

پژوهشگران ارجمند، قبل از هر کاری لازم است در سایت همایش ثبت نام نمایید. پس از ثبت نام در مرحله اول فقط چکیده مقالات را حد اکثر تا تاریخ 28 اسفند ماه ارسال نمایید. پس از اعلام نتایج داوری مقالات، لازم است اصل مقاله را نیز ارسال نمایید. چکیده مقالات پذیرفته شده در کتاب شابک دار مجموعه مقالات همایش به چاپ خواهد رسید و روز همایش تقدیمتان خواهد شد. اصل مقالات نیز در قالب لوح فشرده همایش در اختیار شرکت کنندگان عزیز قرار خواهد گرفت. برای اطلاعات بیشتر به راهنمای کلی نگارش و تدوین مقاله و چکیده مراجعه فرمایید.

راهنمای نگارش مقاله

• بخش اول: چکیده

در صفحه اول به ترتیب عنوان، نام مولف یا مولفین، چکیده و واژگان کلیدی را قرار دهید.

عنوان را در خط اول با فونت Times New Roman 14 Bold بنویسید.

نام نویسنده / نویسندگان را در زیر عنوان با فونت Times New Roman 12 Bold   قرار دهید و در زیر آن آدرس الکترونیک نویسنده ، شماره تماس و وابستگی سازمانی وی ذکر شود.

متن چکیده یا Abstract را با فونت Times New Roman 14 در یک پاراگراف و کمتر از 250 واژه تهیه کنید. چکیده باید بیانگر سیر کاملی از مقاله باشد. معمولا در چکیده در حد دو سطر به بیان مساله و هدف نگارش مقاله، حدود دو یا سه سطر به روش پژوهش و حدود سه یا جهار سطر به نتیجه تحلیل داده ها و یافته های پژوهش پرداخته می شود. در چکیده از ارجاع دادن خود داری شود.

واژکان کلیدی یا Key Words را حد اکثر تا پنج کلمه اصلی و تخصصی مورد استفاده در مقاله به صورت Italic در پایین چکیده بنویسید.

• بخش دوم: مقدمه

بهتر است مقدمه در یک صفحه تهیه شود. در پاراگراف اول مقدمه ابتدا به شرح و بیان مساله پژوهش بپردازید. در پاراگراف دوم اهمیت و ارزش موضوع را شرح دهید. در پارارگراف سوم اهداف خود را توضیح دهید. در نهایت در پاراگراف آخر توضیح دهید خواننده در مقاله با چه موضوعاتی مواجه خواهد شد اما نتیجه گیری از مباحث به عمل نیاورید.

° ادبیات پژوهش (پیشینه تحقیق)

در این بخش براساس مطالعات گذشته، مباحث نظری پژوهش بیان می شود. منظور از مباحث نظری ارائه تعاریف و مفاهیم بکار رفته در پژوهش به صورت روشن است و باید براساس مطالعات معتبر قبلی صورت گیرد. در بخش دوم ادبیات پژوهش به ارائه مطالعات مشابه که قبلاً توسط پژوهشگران دیگر صورت گرفته پرداخته شود.

 

• بخش سوم: روش تحقیق

در این بخش نوع پژوهش براساس هدف و ماهیت معرفی شود. همچنین نحوه گردآوری داده ها بیان شود. معمولا پژوهش های علمی از روش های مطالعه میدانی و کتابخانه ای برای گردآوری داده ها و اطلاعات استفاده می کنند. همینطور جامعه آماری و در صورت لزوم نمونه آماری معرفی شوند. سپس گزاره های پژوهش ( فرضیه ها یا سوالات ) ارائه گردد. همچنین آزمونهای آماری مورد استفاده و نرم افزار تجزیه و تحلیل داده ها نیز معرفی شوند.

• بخش چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

در این قسمت براساس داده های بدست آمده و با توجه به روشهای آماری مناسب به تجزیه و تحلیل داده ها و ازمون فرضیه های پژوهش پرداخته شود و نتایج حاصل در قالب جدول یا نمودار ارائه  گردد. البته بعضی پژوهش ها کیفی هستند که طبیعتا فاقد این جدول و نمودارهای کمی می باشند.

• بخش پنجم: خلاصه و نتیجه گیری

هر مقاله باید با خلاصه و نتیجه گیری دقیق و صحیحی از گامها و دستاوردهای پژوهش همراه باشد. این بخش را با پیشنهادهائی برای استفاده از نتایج پژوهش همراه کنید.

• صفحه آخر: منابع و مآخذ

در نهایت باید منابع و مآخذ مورد استفاده را به ترتیب براساس منابع فارسی و لاتین مرتب کنید. هر مجله یا کنفرانس استاندارهای خود را درنحوه درج منابع دارد. یک روش استانداررد برای درج منبع روش APA است. این واژه مخفف عبارت American Psychological Association است که توسط انجمن روانشناسی آمریکا ارائه شد. براساس این روش برای ارجاع یک بخش از متن به منبع آن از ( نام نویسنده، سال : شماره صفحه ) استفاده می شود برای نمونه (حبیبی، 1389 : 56). سپس در صفحه فهرست منابع و مآخذ به روش زیر عمل می شود:

- اگر کتاب باشد: نام خانوادگی، نام (سال)، نام کتاب، محل نشر: ناشر

مثال: آذر، عادل (1383)، آمار و کاربرد آن در مدیریت،  تهران : انتشارات سمت

- اگر مقاله باشد: نام خانوادگی، نام (سال)، نام مقاله، نام نشریه، شماره نشریه، شماره صفحات

• پیوست ها و توضیحات

در صورت لزوم کارهای آماری، پرسشنامه یا سایر توضیحات را می توانید در قالب پیوست ها به مقاله خود اضافه کنید. این کار ارزش علمی مقاله را بیشتر می کند.

مجموع صفحات مقاله شما بیشتر از 20 صفحه نباشد.

 راهنمای دریافت و ارسال فایل پاورپوینت 

پژوهشگر محترم:

 ضمن تبریک  پذیرش مقاله شما در سومین همایش ملی دانش آموزش محتوا در زبان انگلیسی، و با توجه به اینکه این همایش بصورت مجازی و آنلاین برگزار می شود به چند نکته در خصوص چگونگی ارسال فایل ارائه مقاله، توجه فرمائید:

 -          از آنجائیکه طی چند ساعت زمان برگزاری همایش، امکان ارائه مقاله برای همه پذیرفته شدگان وجود ندارد، و به منظور برقراری امکان استفاده از مقالات پذیرفته شده برای همه کاربران و علاقمندان، ستاد همایش ملی دانش آموزش محتوا در زبان انگلیسی تصمیم گرفت تا فایل ارائه همه پذیرفته شدگان را در سایت ویژه همایش بارگذاری کند.

 -          محققین محترم ، ارائه خود را در قالب فایل پاورپوینتی که در لینک https://dl.dropboxusercontent.com/s/34pcg3p194w8qxb/hamayesh.rar?dl=0 قرار داده شده، با ضبط صدا بر روی اسلایدها بصورت خروجی MP4 ، ارسال نمایند.

 -          لطفاً فایل آموزشی مربوط به چگونگی تهیه فایل پاورپوینت بر اساس فرمت خواسته شده را، از لینگ https://dl.dropboxusercontent.com/s/34pcg3p194w8qxb/hamayesh.rar?dl=0 دریافت نمائید.

 -          فایلهای آماده شده به ایمیل n.abotalebi@yahoo.com  ارسال گردد. در صورت نیاز به راهنمائی بیشتر با شماره 33833277 با پیش شماره 011، دبیرخانه همایش تماس حاصل نمائید.